fbpx
 

 

IEPIRKŠANĀS NOTEIKUMI

 

Šie ir interneta veikala Cutemoments http://cutemoments.eu (“Interneta veikals”) iepirkšanās noteikumi (“Noteikumi”). Lūdzu izlasiet tos rūpīgi pirms pirkuma veikšanas, jo tie regulēs mūsu savstarpējās attiecības un pēc pirkuma veikšanas būs juridiski saistoši abām pusēm gluži kā jebkurš pirkuma līgums.

Veicot pirkumu Interneta veikalā, Jūs apliecināt savu piekrišanu šiem Noteikumiem.

  1. VISPĀRĪGIE NOTEIKUMI
  • Saskaņā ar šiem Noteikumiem Interneta veikalā pārdevējs – SIA Cutemoments , reģistrācijas numurs: 40203465433, adrese: Salnas iela 20-32, Rīga, LV-1010 (“Pārdevējs”, “Mēs”) pārdod, un pircējs – fiziska vai juridiska persona pērk piedāvātas preces (“Pircējs”, “Jūs”).
  • Šo Noteikumu izpratnē Pircējs ir jebkura fiziska persona, kas sasniegusi 18 gadu vecumu, ir rīcībspējīga un iegādājas preces savām personīgām vajadzībām, kas nav saistītas ar Pircēja saimniecisko vai profesionālo darbību. Šajā gadījumā Pircējs ir uzskatāms par patērētāju (“Pircējs-Patērētājs”).
  • Ja Pircējs ir juridiska persona, tad tas nav uzskatāms par patērētāju un uz to neattiecas šo Noteikumu 5. sadaļas noteikumi par atteikuma tiesībām.

 

  1. PREČU IEGĀDES PROCESS
  • Pircējs veic preču iegādi, izvēloties vēlamo preci Interneta veikalā un pievienojot to pirkuma grozam.
  • Kad prece pievienota grozam, Pircējs var veikt pirkuma groza izmaiņas, mainot izvēlētās preces, to skaitu vai dzēšot tās no pirkuma groza. Šajā sadaļā Pircējam ir pieejams arī plānotā pirkuma groza kopsavilkums, kur redzama visu izvēlēto preču kopēja cena un piegādes izmaksas atbilstoši Pircēja norādītai piegādes adresei.
  • Pircējs apstiprina savu izvēli, nospiežot pogu “Veikt pasūtījumu”. Tālāk atveras nākamā sadaļa, kur nepieciešams norādīt preces saņēmēja vārdu, uzvārdu, telefona numuru, e-pastu un piegādes adresi, kā arī ievadīt maksājumu kartes datus.
  • Kad Pircējs ir ievadījis visu pirkumam nepieciešamo informāciju, pārbaudījis pasūtījuma kopsavilkumu un apstiprinājis piekrišanu Noteikumiem, Pircējs spiež pogu “Pabeigt pasūtījumu”. Šajā brīdi pirkuma līgums starp Pārdevēju un Pircēju ir uzskatāms par noslēgtu un kļūst saistošs abām pusēm līdz saistību pilnīgai izpildei.
  • Kā apstiprinājumu pasūtījuma saņemšanai un pirkuma līguma noslēgšanai Pārdevējs nosūta uz Pircēja norādīto e-pasta adresi apstiprinājuma e-pastu, kurā sniegts veiktā pasūtījuma kopsavilkums.

 

  1. PIRKUMA CENA UN SAMAKSAS KĀRTĪBA
  • Interneta veikalā norādītā preču cena ir izteikta eiro (EUR) valūtā un tā iekļauj PVN. Preču cena Interneta veikalā var atšķirties no cenas fiziskajos veikalos.
  • Papildus pirkuma cenai Pircējs maksā preču piegādes maksu. Tā ir atkarīga no Pircēja norādītās piegādes adreses. Konkrēta piegādes maksa tiek norādīta pasūtījuma apkopojumā, un Pircējam ir iespēja ar to iepazīties pirms pasūtījuma pabeigšanas.
  • Kopējā pasūtījuma summa par visu pirkuma groza saturu un piegādes maksu tiek norādīta pasūtījuma kopsavilkumā pirms pasūtījuma pabeigšanas. Šī kopējā summa iekļauj PVN.
  • Pārdevējs laiku pa laikam var piedāvāt akcijas, atlaižu kodus un citus piedāvājumus, tādējādi samazinot preču cenu vai piegādes maksu. Šādi piedāvājumi ir spēkā tikai periodā, kas norādīts attiecībā uz konkrēto piedāvājumu un šī informācija būs redzama pie produkta. Prece Pircējam tiek pārdota par cenu, kas ir spēkā Interneta veikalā pasūtījuma veikšanas brīdi.
  • Pasūtījuma apmaksu Pircējs var veikt, izmantojot Interneta veikalā iestrādātos maksājumu rīkus vai apmaksājot Pārdevēja sagatavotu rēķinu. Ja Pircējs vēlas pasūtījuma apmaksu veikt, apmaksājot Pārdevēja rēķinu, Pircējs pirms pasūtījuma veikšanas sazinās ar Pārdevēju, rakstot uz cutemoments@cutemoments.eu.

 

  1. PREČU PIEGĀDE
  • Pārdevējs nodrošina preču piegādi uz Pircēja norādīto adresi un nodod pasūtījumu piegādes pakalpojumu sniedzējam 2 darba dienu laikā pēc pasūtījuma pabeigšanas un apmaksas.
  • Piegādes izpildes termiņš un izmaksas ir atkarīgas no Pircēja norādītās piegādes adreses. Ar aptuvenajiem piegādes termiņiem un izmaksām var iepazīties šeit.
  • Piegāde tiek organizēta ar DPD pakomātu starpniecību, un pasūtījums tiek uzskatīts par saņemtu, kad saņemts piegādes apstiprinājums no DPD.
  • Pircējam ir pienākums norādīt precīzu piegādes informāciju un informēt Pārdevēju, ja Pircējs konstatē kļūdu piegādes adresē vai Pircēja kontaktinformācijā. Pārdevējs nav atbildīgs par zaudējumiem, kas var rasties Pircējam, ja Pircējs norādījis nepareizu piegādes adresi vai saņēmēja datus.

 

  1. ATTEIKUMA TIESĪBAS

Atteikuma paziņošana

  • Pircējs-Patērētājs (skat. 1.2.punktu), kas iegādājies preci Mūsu Interneta veikalā, var atteikties no preces un noslēgtā pirkuma līguma 14 kalendāro dienu laikā no preces saņemšanas brīža.
  • Minētās atteikuma tiesības Pircējs var izmantot, nenorādot iemeslu, kādēļ atsakās no iegādātās preces.
  • Lai atteiktos no preces, Pircējs paziņo Pārdevējam aizpildot Pielikumā pievienoto Atteikuma veidlapu un nosūtot to uz šo e-pasta adresi: cutemoments@cutemoments.eu. Pircējs var arī neizmantot veidlapas tekstu un paziņot par atteikšanos no preces brīvā formā, bet noteikti nosūtot paziņojumu uz minēto Pārdevēja adresi un ievērojot 14 kalendāro dienu termiņu.
  • Pārdevējs nekavējoties, bet ne vēlāk kā 1 darba dienas laikā nosūta Pircējam apstiprinājumu par atteikuma saņemšanu.

Preču nodošana atpakaļ pārdevējam

  • Pircējam ir pienākums ne vēlāk kā 14 kalendāro dienu laikā no dienas, kad Pārdevējam nosūtīts paziņojums par atteikuma tiesību izmantošanu, nosūtīt saņemto preci atpakaļ Pārdevējam. Atpakaļ sūtīšanas izdevumus sedz Pircējs.
  • Pārdevējs atmaksā Pircējam samaksāto pirkuma maksu ne vēlāk kā 14 kalendāro dienu laikā pēc tam, kad saņemts atteikuma paziņojums, ar nosacījumu, ka prece ir nodota atpakaļ Pārdevējam un tā atbilst atdošanas nosacījumiem.
  • Naudu Pircējam atmaksā izmantojot tādu pašu maksāšanas līdzekli, kādu Pircējs izmantojis, pērkot preces, taču Pircējs un Pārdevējs var vienoties arī par citu naudas atmaksas veidu.

Nosacījumi atteikuma tiesību izmantošanai

  • Atteikuma tiesības ir spēkā, ja ir ievēroti šādi nosacījumi:
  1. atdotās preces ir to oriģinālajā iepakojumā;
  2. preces nav bojātas un nav uzskatāmi lietotas (tas nozīmē, ka precēm jāizskatās tāpat kā pārdošanas brīdī; Pircējam ir tiesības preci pārbaudīt, bet tikai tādā veidā un apjomā kā tas būtu iespējams, ja Pircējs preci pirms pirkuma pārbaudītu fiziskā veikalā);
  3. atdotās preces ir tādā pašā komplektācijā, kādā Pircējs tās saņēmis.

 

  1. PATĒRĒTĀJA TIESĪBAS, JA IEGĀDĀTĀ PRECE NEATBILST LĪGUMA NOTEIKUMIEM
    • Prece uzskatāma par atbilstošu Pārdevēja un Patērētāja noslēgtā līguma noteikumiem, ja tā:
  2. atbilst Pārdevēja Interneta veikalā norādītajam aprakstam, daudzumam un kvalitātei.
  3. ir derīga mērķim, kādu Pārdevējs Interneta veikalā pieejamajā preču aprakstā ir norādījis – interaktīva sarunu spēle bērniem un vecākiem;
  4. ir piegādāta Interneta veikalā norādītajā iepakojumā un ar visiem norādītajiem piederumiem (82 kartiņas, UV gaismas lukturītis, USB Type-C lādētāja vads lukturīša uzlādei )
    • Ja Pircējs konstatē, ka Interneta veikalā iegādātā prece neatbilst 6.1. punktā norādītajiem nosacījumiem, Pircējs ir tiesīgs pieteikt preces neatbilstību Pārdevējam 2 (divu) gadu, laikā no dienas, kad prece saņemta.
    • Šāds pieteikums iesniedzams 2 mēnešu laikā no dienas, kad Patērētājs ir atklājis preces neatbilstību.
    • Konstatējot preces neatbilstību, Patērētājs ir tiesīgs prasīt, lai Pārdevējs bez atlīdzības (tai skaitā ietverot piegādes izmaksas) saprātīgā termiņā , novērš konstatēto neatbilstību vai apmaina preci. Patērētāja pienākums ir nodot preci Pārdevējam neatbilstību novēršanai vai apmaiņai.
    • Patērētājam ir tiesības uz cenas samazinājumu vai līguma atcelšanu un naudas atmaksu, ja Pārdevējs:
  5. Patērētāja konstatēto preces neatbilstību nav novērsis saprātīgā termiņā;
  6. Pārdevējs neveic preces nogādāšanu neatbilstības novēršanai vai nesedz izdevumus par to;
  7. ir atteicies novērst neatbilstību;
  8. ir paziņojis, ka nenovērsīs neatbilstību vai neapmainīs preci saprātīgā termiņā vai neradot būtiskas neērtības, vai arī tas ir redzams no faktiskajiem apstākļiem.
    • Ja precei konstatētā neatbilstība ir maznozīmīga, naudas atmaksu pieprasīt Patērētājs nevar.

 

 

  1. KOMUNIKĀCIJA
  • Pircējs var sazināties ar Pārdevēju, izmantojot šādu kontaktinformāciju:

e-pasta adrese: cutemoments@cutemoments.eu

pasta adrese: Salnas iela 20-32, Rīga, LV-1021

 

  1. PIEMĒROJAMAIS LIKUMS UN STRĪDU IZŠĶIRŠANA
  • Šiem Noteikumiem piemērojami Latvijas Republikas normatīvie tiesību akti.
  • Visas domstarpības starp Pircēju un Pārdevēju saistībā ar šiem Noteikumiem tiek risinātas sarunu ceļā, bet, ja puses nespēj tās atrisināt sarunu ceļā 15 dienu laikā, tad tiek risinātas Latvijas Republikas tiesību aktos noteiktajā kārtībā.
  • Pircējs-Patērētājs var iesniegt pieprasījumus un/vai sūdzības par Interneta veikalā iegādātajām precēm Patērētāju tiesību aizsardzības centrā (Brīvības iela 55, Rīga, Latvija, LV-1010, tel. Nr.: +371 654 525 54, e-pasts: pasts@ptac.gov.lv, ptac.gov.lv).

 

  1. NOBEIGUMA NOTEIKUMI

 

  • Pārdevējs var vienpusēji grozīt un papildināt šos Noteikumus. Grozījumi tiek publicēti Interneta veikalā. Pircējam ir saistoša tā noteikumu versija, kas ir spēkā brīdī, kad Pircējs veic pasūtījumu Interneta veikalā.
  • Pircēja personas dati, kurus Pircējs nodod Pārdevējam pirkuma veikšanas procesā tiek apstrādāti, ievērojot piemērojamos tiesību aktus personas datu aizsardzības jomā. Lai iepazītos ar Pārdevējas personas datu apstrādes principiem, skatīt Privātuma Politiku.

 

 

 

 

ATTEIKUMA VEIDLAPA (PARAUGS)

 

Aizpildiet un nosūtiet šo veidlapu tikai tad, ja vēlaties atteikties no līguma.

 

Adresāts:  

SIA Cutemomentsreģistrācijas numurs: 40203465433,

Salnas iela 20-32, Rīga, LV-1021

cutemoments@cutemoments.eu

 

Es/mēs paziņoju/paziņojam, ka es/mēs vēlos/vēlamies atteikties no līguma, ko esmu/esam noslēdzis/noslēguši par šādu preču iegādi/pakalpojumu sniegšanu [nevajadzīgo svītrot]

 

Pasūtīšanas datums/saņemšanas datums [nevajadzīgo svītrot]

 

Patērētāja(-u) vārds(-i) un uzvārds(-i):

 

Patērētāja(-u) adrese:

 

Patērētāja(-u) paraksts(-i) [tikai tad, ja šo veidlapu nosūta uz papīra]

 

Datums

 

 

 

 

Kontaktinformācija

Cutemoments SIA
Reģ.Nr. 40203465433
Salnas iela 20-32, Rīga, LV-1010
E-pasts: cutemoments@cutemoments.eu

Cutemoments. Visas tiesības aizsargātas